Vergoeding / Contact


Vergoeding zorgverzekering


Veel zorgverzekeraars vergoeden ( een deel ) van de kosten van de therapie, afhankelijk van uw zorgpakket,( vallend onder de alternatieve zorg of complementaire zorg).
Een verwijzing van uw huisarts is niet nodig. Afspraken dienen 24 uur van tevoren worden afgezegd. Wanneer dit niet het geval is breng ik 75% van het afgesproken tarief in rekening. ur van tevoren worden afgezegd. Wanneer dit niet het geval is breng ik 75% van het afgesproken tarief in rekening.

Klachten en ethische code
Ik ben lid van de beroepsvereniging NVAGT ( www.nvagt-gestalt.org ), daarmee heb ik mij ook verbonden aan de ethische code van de NVAGT. Mocht je een klacht hebben over mij als therapeut dan is mijn streven dat we hier in een gesprek met elkaar uit kunnen komen. Mocht dit niet lukken dan is er sinds januari 2017 een nieuwe wet, de Wkkgz die de gelegenheid biedt om een externe en onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Meer informatie vindt je hier over de ethische code en de klachtenregeling waar ik mij als gestalt therapeut aan heb verbonden.

Ik ben als gestalt therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging NVAGT ( www.nvagt-gestalt.org), EAGT ( www.eagt.org ) en de koepelorganisatie RBCZ ( www.rbcz.nl )

Licentienummer : 901091R.
AGB code : 90-046018

Op ZorgWijzer vindt u een overzichtspagina met vergoedingen voor gestalt therapie per zorgverzekeraar. Bekijk deze pagina op: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/gestalttherapie


Tarieven


  • Therapie volwassenen: € 75,- (als vergoeding niet mogelijk is, dan bespreken we tijdens de intake het tarief)
  • Therapie jongeren: € 75,- (als vergoeding niet mogelijk is, dan bespreken we tijdens de intake het tarief)
  • Relatietherapie: € 100,-
  • Coaching: € 110,- euro per uur exclusief BTW
  • Over het algemeen kan een coachtraject door uw werkgever worden vergoed.
  • Voor een intake gesprek reken ik hetzelfde tarief
Contact


Mijn praktijk is dagelijks ( maandag tm vrijdag) bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur.

CONTACT

Adres
Paltrokmolen 47
1823 GV Alkmaar
Contact
avandolder@planet.nl
06-51121353
Overig
KvK 057492718
BANK IBAN 7634514532
Stacks Image 450